Jantterin blogi

Autetaan ja sallitaan auttaa "Winter is coming"

  • Autetaan ja sallitaan auttaa "Winter is coming"

Yleisesti psykologiassa suositellaan kuntouttavaa fyysistä työtoimintaa traumatisoituneille ihmisille, joita turvapaikanhakijoiden juurikin luulisi olevan. Laitetaan siis kaikki töihin ansaitsemaan leipänsä keskuksissa. Suomesta löytyy paljon työtä mitä ei kannata palkollisille teettää, mutta pakolaisille se olisi heidän oman etunsa mukaista kuntouttavaa toimintaa.

"Winter is coming!" Suomi on täynnä rappusia varustettuna "ei talvikunnossa pitoa" kyltein silti ihmiset käyttävät kulkuväylinä näitä vaarallisia reittejä. Tässä on vain yksi esimerkki kohde johon voisi suunnata tätä joutilasta toimeliaisuutta. Siinä olisi kivasti terapeuttista työtä ja kotouttavaa toimintaa.

Pakottaahan ketään ei tarvitse, mutta annetaan ymmärtää tämän olevan heidän etunsa. Niinhän se onkin. Täysin vapaaehtoinentyö, jota saa tehdä jos maistuu. Palkkioksi saa todistuksen osallistumisesta työhön, joka auttaa jatkossa työllistymään palkkatyöhön.

Olen uutisvirrasta huomannut kuinka pakolaiset haluaisivat tehdä työtä, mutta he eivät saa sitä tehdä. Ehdotan heille sallittavaksi työt mitä ei nykyään tehdä palkkatyönä, eli ei ollenkaan.

 

Kiitos lukemisesta, kotoutetaan yhdessä!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän VesaJskelinen1 kuva
Vesa Jääskeläinen

Loppujenlopuksi sallitaan pakolaisen auttaa itse itseänsä.

Käyttäjän VesaJskelinen1 kuva
Vesa Jääskeläinen

Lisään nyt täydennykseksi vielä tähän tämän.

Suomalaisilla on tapana määrittää itsensä työn kautta, ja ilman työtä tunnemme itsemme epäonnistuneiksi. Tämän takia maahantulijoille on saatava työtä välittömästi, jotta kotoutuminen voi alkaa heti. Kotoutuminen meidän kulttuuriin ja sen arvostaminen syntyy tehokkaasti työn kautta.

Käyttäjän VesaJskelinen1 kuva
Vesa Jääskeläinen

Kuntouttava työtoiminta pakollisena on orjatyötä, mutta vapaaehtoisena ja ilman sanktion pelkoa kuntoutettavalle hyödyllinen.

Laitan tähän nyt aiheeseen liittyvän linkin.

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen...

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Päättäjät puhuu kotouttamisen tärkeydestä/työvoimapulasta, ottamatta huomioon niin erinlaisen kulttuurin, se ei voi millään kaikkien kohdalla onnistua, esimerkkinä muut maat jossa maahanmuuttajien ongelmat, päihteet, huumeet + rikollisuus, vie kokonaispääomasta sen hyödyn miinukselle, mitä muut maahanmuuttajat tuovat yhteiseen pottiin, jos töitä ovat onnistuneet saamaan. Tämä vie myös kantaväestön työpaikkoja ja synnyttää kahden kerroksen työpaikat, jota sitten yritykset ja kunnat käyttää hyväkseen.

Myös maahanmuuttaja hoivaverkosto työpaikkoineen, sekä koulutus maahanmuuttoon voimistuu, ja vie verorahoja tähän pakolaisvirtaan.

Maahanmuuttajat verkostoituvat sosiaalitukien piiriin, Suomen työmarkkinat ovat ahtaat, joten syrjäytyminen yhteiskunnasta on suurena vaarana. Kantaväestöllekkin on käynyt näin, kun tarkastelee ruokajonojen pituutta.

Kaikki tämän maahanmuuton joutuvat suomalaiset työssä käyvät maksamaan, ja sosiaalinen tulonsiirto, tulee aina vaan kasvamaan maahanmuuton lisääntyessä.

Ihmisten reagointi ja tunnepurkaukset on ymmärrettävää !Oman reviirin puolustaminen on myötäsyntyistä, se on ollut kautta aikojen. Oli reviirin puolustamisen tärkeydestä mitä mieltä tahansa, niin joka tapauksessa reviirin puolustamisvaisto on tallella myötäsyntyisenä !

Käyttäjän VesaJskelinen1 kuva
Vesa Jääskeläinen

Ongelmia on maahanmuutossa. Toivoin rakentavia ehdotuksia kuinka kotouttaa heidät enkä kritiikkiä ilman ratkaisu ehdotuksia. Meillä on nyt suuri kriisi päällä mikä vaatii ratkaisukeskeistä ajattelua.

Toimituksen poiminnat